Újabb bűncselekményekre derült fény

Hullák az Eperföldön: további elásott testekre bukkantak?

Újabb bűncselekményekre derült fény a csepeli Eperföldön elásott és 2011 augusztusában kiásott, meggyilkolt nyáregyházi család ügyének nyomozása során; a rendőrség szerint további emberölések felderítése is várható.

2012.03.19 15:42MTI

Deme Tamás, a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának vezetője elmondta: a nyomozás során felmerült, hogy egy ercsi férfi is gyilkosság áldozata lett, de később kiderült: a férfit nem ölték meg.

A lakóhelyén tartott házkutatáson azonban hat, illegálisan tartott maroklőfegyvert, továbbá 60 lőszert találtak. Szintén a nyomozás során derült ki, hogy a gyanúsítottak közül ketten - B. Dragan és B. Zsolt - egy 2010 októberében elkövetett rablással is összefüggésbe hozhatók. Akkor egy kecskeméti férfit bántalmaztak, gázpisztollyal többször lövést adtak le rá, megkötözték, és órákon át fogva tartották.

Új eleme az ügynek az is, hogy a bűncselekmény-sorozatra fényt derítő másik rablásban az ügyészség javaslata alapján már emberölési kísérlet miatt nyomoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.