Épp oltják

Kigyulladt az erdő Mátraszőlős mellett

Kigyulladt az erdő a Nógrád megyei Mátraszőlős mellett vasárnap; a tűz egy tanyát veszélyeztet, az oltáson jelenleg is dolgoznak.

2012.03.18 18:19Simkó Péter

Noskó Zsolt, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tűz Mátraszőlőstől mintegy két kilométerre ütött ki, a Sámsonháza irányában épült hétvégi házakat fenyegette, illetve egy tanya még veszélyben van.

A szóvivő tájékoztatása szerint a fenyőerdő és a tölgyes egy része ég, az ötös, kiemelt fokozatú oltáson salgótarjáni, balassagyarmati, pásztói, gyöngyösi, gödöllői és fővárosi tűzoltók dolgoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.