Tiszadobnál halásztak

Beborult csónakjával a Tiszába - elmerült

A Tiszába fulladt egy férfi csütörtökön Tiszadobnál, miután csónakkal a vízbe borult.

2012.03.15 14:41MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője, Takács Judit elmondta: a 60 év körüli férfi a fiával, csónakból szedte fel a halak fogására szolgáló varsákat a Tiszán, de a csónak felborult. A fiúnak sikerült kiúsznia a partra, az apa viszont elmerült. A férfit helyi önkéntes tűzoltók, majd a speciális mentők kezdték keresni a folyóban, majd a nyíregyházi tűzoltóság búvárait is a helyszínre riasztották. Az utóbbiak találtak rá és vitték ki a partra a vízbe fulladt férfi holttestét - tette hozzá a szóvivő.

A baleset körülményeinek tisztázására a rendőrség vizsgálatot indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.