Sokan autóznak a Balaton felé

Torlódás az M1-esen és M7-esen: indul a hosszú hétvége...

Sokan indultak útnak autóval a négynapos, hosszú "hétvégén" a Balaton irányába, emiatt torlódásokra, lassú haladásra kell számítaniuk azoknak, akik az M1-es és az M7-es autópálya közös, a fővárosból kivezető szakaszán autóznak.

2008.05.01 12:05MTI

Sokan indultak útnak autóval a négynapos, hosszú "hétvégén" a Balaton irányába, emiatt torlódásokra, lassú haladásra kell számítaniuk azoknak, akik az M1-es és az M7-es autópálya közös, a fővárosból kivezető szakaszán autóznak - közölte az Autópályakezelő Zrt. központi diszpécsere csütörtökön az MTI-vel.

Krisztián Gábor tájékoztatása szerint már a XI. kerületi Egér úttól telítettek a sávok. Akik az M7-es autópályán Székesfehérvár, illetve a Balaton felé autóznak, azoknak egészen Martonvásárig erős forgalomra kell számítaniuk. Balesetről, vagy koccanásról nem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.