3D-ből 2D

Lebukott a trükkös tévés

Csalás bűntett miatt indult büntetőeljárás kedden egy 62 éves budapesti férfivel szemben a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

2012.02.15 10:10ma.hu

A férfi, mint az a gyanúsításból kiderül, új tévét vásárolt, majd készülék hibára való hivatkozással visszavitte a boltba. Megelőzően azonban a készülékben panelt cserét. Az adatok szerint több alkalommal is.

A 62 éves budapesti férfit azzal gyanúsították meg a székesfehérvári nyomozók, hogy egy fehérvári nagyáruházban hétfőn vásárolt 3D-s FULL HD-s televíziót kedden készülék hibára való hivatkozással visszavitt, azonban kiderült, hogy a benne lévő 3D-s panelt 2D-s panelre cserélték ki. A cserével százezer forint kár érte az áruházat. A megindított eljárásban az is kiderült, hogy február elejétől a mai napig az országban több más áruházban is vásárolt ugyanilyen típusú készüléket, amiket másnap szintén visszavitt a boltokba. Valamennyi termékről kiderült a szakszervizben, hogy a bennük lévő 3D-s panelt 2D-sre cserélték ki a visszahozatalt megelőzően. A kár így több százezer forintra rúg.

A 62 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a csalás ügyében a székesfehérvári nyomozók. A megindított büntetőeljárást tovább folytatják vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.