1,7 millió euró

Drogcsempész magyarokat csípett fülön az osztrák sógor

Összesen 1,7 millió euró értékű kábítószert csempészett Ausztriába a rendőrség feltételezése szerint két magyar és két osztrák férfi, akiket szerdán tartóztattak le Ausztriában.

2012.02.09 07:43MTI

A gyanúsítottak a feltételezés szerint több év alatt mintegy 12 kilogramm kokaint, 96 kilogramm marihuánát, 120 ezer darab ecstasy tablettát és több kilogramm amfetamint csempésztek Magyarországról Ausztriába. Elsősorban dél-burgenlandi és stájerországi bordélyokban értékesítették a kábítószert, de magyarországi éjszakai szórakozóhelyeken is árultak drogot.

Az osztrák rendőrség a magyar hatóságokkal szoros együttműködésben, 15 hónapos nyomozást követően fogta el a gyanúsítottakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.