Hóhelyzet Fejérben

Négytagú család rekedt a hó fogságában

Két felnőtt és két gyermek akadt el reggel azzal a személyautóval, amit a székesfehérvári járőrök próbáltak meg kiásni.

2012.02.07 09:26ma.hu

A család iskolába indult a gyerekekkel amikor autójuk a hó fogságába esett. A járőrök útbejáráson voltak, úgy vették észre a bajbajutott utasokat. Előbb ők maguk próbálták meg kiásni a család autóját, utána kérték a tűzoltók segítségét, akik végül egy traktoros közreműködése mellett szabadították ki a járművet a hóból - írja közleményében a rendőrség.

Fejér megyében az alsóbbrendű utak zöme nehezen járható.

Iszkaszentgyörgyön egy traktoros takarítja a településre bevezető 8202-es utat, a szél azonban a havat visszafújja, így az út mindössze egy nyomsávon járható. A megye déli részén a 6209-es út Sárkeresztúr-Sárosd közötti szakaszát szintén lezárta a rendőrség - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.