Szénmonoxid-mérgezésben okozta a férfi halálát

Ölt a gáz Dévaványán

Szénmonoxid-mérgezésben vesztette életét, szombat este egy középkorú férfi, Dévaványán, egy palackos gázmelegítő miatt.

2012.02.05 09:59havariaPress

Egy férfi lánya értesítette a rendőrséget, szombaton este, hogy Dévaványán élő édesapját napok óta nem látták a városban. A rendőrök kimentek a házhoz, de senki nem válaszolt, ezért betörték az ajtót. A házban gázszag volt, és a szobában két férfit találtak az ágyban fekve eszméletlenül.

Egyikük, a telefonáló édesapja még élt, ezért azonnal értesítették a mentőket, akik a 45 éves férfit szénmonoxid-mérgezéssel szállították kórházba, azonban a másik férfinek az életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.