Pótlóbuszok a 41-es villamos külső szakaszán

Ellopták a BKV kábeleit: 3 és fél millió forint a kár

Ma kora reggelre ismeretlen tettesek 3 és fél millió forintos kárt okozó kábellopást követtek el a 41-es villamos vonalán.

2012.01.24 14:06ma.hu

Ezért a vezeték pótlásának idejére, a mai napon 12.00 órától előreláthatóan az esti üzemzárásig a Savoya Park és Kamaraerdő között villamospótló autóbuszok közlekednek. Amellett, hogy a tolvajok veszélyeztetik a villamosközlekedés biztonságát, akadályozzák az utasok közlekedését, ahogy a BKV-t is jelenlegi anyagi helyzetében rendkívül hátrányosan érintik a történtek.

Ma reggelre kábeltolvajok mintegy 300 méter hosszúságban loptak el vezetéket a 41-es villamos vonalán. Tettükkel 3 és fél millió forintos kárt okoztak a BKV-nak.
 
Az ellopott kábelek pótlásának idejére, azaz a mai napon déli 12.00 órától várhatóan az esti üzemzárásig a 41-es villamosok módosított útvonalon, a Batthyány tér és a Savoya Park (a 18-as villamos végállomása) között közlekednek. Innen a kamaraerdei végállomásig villamospótló autóbuszokkal lehet utazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.