Borzalom Bakonycsernyén

Rágyújtották a 86 éves asszonyra a házát - elfogták a gyilkosokat

Elfogták a rendőrök péntek késő délután, Almásfüzitőn azt a két embert, akiket a január 15-én Bakonycsernyén elkövetett gyilkossággal vádolnak.

2012.01.21 11:57HavariaPress

Elfogták péntek késő délután, Almásfüzitőn azt a 35 éves férfit és 15 éves barátnőjét, akiket a január 15-én, Bakonycsernyén elkövetett gyilkossággal vádolnak.
 
Mindkét gyanúsítottak kihallgatták és őrizetbe vették. Mint ismeretes egy hozzátartozója talált rá arra a 86 éves asszonyra, január 15-én, akire rágyújtották bakonycsernyei házát.
 
A rendőrség először közigazgatási eljárás keretében kezdte a vizsgálódást, de a helyszíni szemle során gyanús körülmények merültek föl, ezért emberölés miatt indítottak nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.