Az utasokat pótlóbuszok szállítják

Füstölt a 3-as metró a Határ úti megállónál

Nem jár a 3-as metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest végállomás között, az utasokat pótlóbuszok szállítják.

2012.01.19 18:12MTI

A 3-as metróvonalon az egyik szerelvény a Határ úti megállónál korábban füstölni kezdett, jelenleg a műszaki vizsgálatot végzik - tájékoztatott Herczeg Zoltán, a BKV fődiszpécsere.
   
Az észak-déli metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik, helyette pótlóbuszok szállítják az utasokat. A fődiszpécser figyelmeztetett arra, hogy a nagy forgalom miatt nőhet a várakozási idő.
   
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte: az elsődleges vizsgálatok végeztével megállapították, hogy sem izzás, sem tűz nincs a metróalagútban. A füstöt feltehetőleg egy szerelvényről leszakadt áramszedő okozhatta, ebből már csak füstszag érzékelhető, ezért most az átszellőztetést végzik - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.