Fellebbezett Fenyő gyilkosa

Rács mögött marad Rohác

Meghosszabbított a Fenyő János médiavállalkozó 1998-as meggyilkolásával kapcsolatban emberöléssel meggyanúsított Jozef Rohác előzetes letartóztatását a bíróság.

2012.01.18 16:19HavariaPress

A Budai Központi Kerületi Bíróság szerdán hozott döntést a Rohác elleni szigorú kényszerintézkedés meghosszabbításáról. A fellebbezés miatt nem jogerős döntés értelmében az emberöléssel gyanúsított férfi az első fokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb április 20-áig marad rács mögött.

Az indoklás szerint a Magyarországnak nemrégiben ismételten kiadott Rohác esetében fennáll a szökés, az elrejtőzés, illetve az eljárás megnehezítésének veszélye. A végzés nem jogerős, a gyanúsított fellebbezett ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.