Két férfit és egy nőt értek tetten

Kábeltolvajok veszélyeztették a vasúti közlekedést

Az acsádi vasútállomás térségében több esetben tulajdonítottak el ismeretlen személyek vasúti biztosító kábeleket, mely tevékenységgel a közlekedés biztonságát is veszélyeztették.

2012.01.17 14:59ma.hu

Az ügy felderítésének érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Vasúti Alosztályának munkatársai több esetben figyelőszolgálatot szerveztek, a kereskedelmi átvevőhelyek vonatkozásában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közös ellenőrzéseket hajtottak végre, illetőleg a GYSEV biztonsági szervével folyamatos kapcsolatot tartottak fenn.

Vasárnap, az éjszakai órákban a Vasúti Alosztály munkatársai figyelőszolgálat során 3 személyt tetten értek, miközben ismételten kábeleket kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két férfit és a nőt a helyszínen elfogták, előállították, majd őrizetbe vették.

A 7 esetben történt eltulajdonítás során keletkezett anyagi kár kb. 3.000.000 Ft-ra tehető. Az ügyekben a Vasúti Alosztály büntetőeljárást folytat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.