Halálos kutyatámadás Noszlopon

Gyermeket ölt a kutya - Vádat emelt az ügyészség

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség a tavaly májusban, Noszlopon történt halálos kutyatámadás miatt, amelynek következtében egy hatéves kisfiú életét vesztette.

2012.01.13 09:59MTI

Az ügyészség szerint a haláleset miatt a gyermek apját és a kutyák tulajdonosát terheli a büntetőjogi felelősség - közölte Gulyás Ildikó, a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője pénteken.
   
A kisfiú az édesapjával rokonokhoz ment látogatóba a Veszprém megyei faluba, s egy idő után azt kérte, hadd menjen ki az udvarra. Az udvaron volt a család három kutyája is, két német juhász és egy tacskó - tájékoztatott tavaly májusban a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
   
Frankó Marianna akkor azt mondta, az apa egy idő kiment a fiú után, ám amikor rátalált, a gyerek már több súlyos sebből vérzett. A mentők megpróbálták a kisfiút újraéleszteni, de hiába küzdöttek az életéért, a gyerek a helyszínen meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.