Csór mellett csórt

Gázolajat sikkasztott - megszívta

Leszívták a gázolajat a benzinkút mellett - bilincs lett a bizniszből.

2012.01.03 09:51ma.hu

Hétfőn délelőtt tíz óra körül hívta fel egy férfi a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletét azzal, hogy Székesfehérvár és Csór között a 8-as főút mellett található benzinkút mögötti parkolóban egy Volvo kamionból üzemanyagot szívnak le - tartalmazza a rendőrség közleménye.

A járőrök a helyszínre érve meglátták a parkoló kamiont, ami egy teherautót takart. A 36 éves kaposvári kamionsofőr, valamint a teherautó 24 éves csákvári sofőrje az intézkedés során azt állította a rendőröknek, hogy üzleti ügyben találkoztak ott egymással. Ennek némileg ellentmondott, hogy a teherjármű nyolc kannát rejtett, amelyekben különböző mennyiségű gázolaj volt. Találtak egy kb. két méter hosszú gumicsövet is, amikkel a sofőr nem tudott elszámolni.

A rendőrök mind a két férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a kamion sofőrjét sikkasztás elkövetésével gyanúsították meg, míg a teherautóst orgazdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Mindketten szabadlábon védekeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.