A tűzoltó sem úszta meg

Lakástűz a VIII. kerületben: 3 embert kórházba szállítottak

Tűz ütött ki egy VIII. kerületi lakásban csütörtök délután, a helyszínről három embert, köztük egy tűzoltót kórházba szállítottak.

2011.12.29 16:08MTI

Kisdi Máté a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője kifejtette: a tűz a VIII. kerületi Koszorú utcában, egy földszinti lakás 16 négyzetméteres szobájában keletkezett. Az ott tartózkodó két ember még a tűzoltók kiérkezése előtt kimenekült a lakásból, őket a mentők kivizsgálásra és megfigyelésre kórházba szállították - mondta a szóvivő.

Tájékoztatása szerint egy tűzoltó a lábán megsérült; egyelőre nem tudni, hogy a sérülése súlyosnak számít-e, de biztosan nem életveszélyes.

A tüzet eloltották, a házból a két említett lakón kívül másnak nem kellett elhagynia az otthonát. A szóvivő hozzátette: a tűz okait még vizsgálják, de szinte kizárható, hogy azt a karácsonyfa okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.