Bíróság elé állítják az agresszív nőt

Fia osztályfőnökére támadt egy szülő a tiszakerecsenyi iskolában

Tanárra támadt egy szülő a tiszakerecsenyi általános iskolában szerdán; a nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanújával őrizetbe vették.

2011.12.21 19:45MTI

Hajas Zoltán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője elmondta: a 27 éves nő azért támadt az iskolába járó fia osztályfőnökére, mert szóváltásba keveredett vele gyermekének az egyik tanárral támadt vitája miatt.     

A százados tájékoztatása szerint a támadást az iskolában kiépített videó-rendszer rögzítette, így a nő hiába tagadta a bűncselekmény elkövetését.     

Az osztályfőnök, akit vállal lökött meg a dühös szülő, nem sérült meg.  

Az őrizetbe vett nőt a rendőrség gyorsított eljárásban állítja bíróság elé - tette hozzá a szóvivő-helyettes.

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.