Pénzt akart a csuklyás férfi

Késsel fenyegették a bolti alkalmazottat Csákánydoroszlón

Késsel fenyegetőzött és a bevétel átadásra szólította fel egy csuklyás férfi az egyik csákánydoroszlói élelmiszerbolt alkalmazottját; a támadó elmenekült.

2011.12.14 14:20MTI

Az 50 év körüli, piros nadrágot, kék felsőt viselő férfi délelőtt tért be a Vas megyei Csákánydoroszló egyik vegyesboltjába, ahol késsel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel az ott dolgozó alkalmazottat - közölte Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A rendőrség tájékoztatása szerint az esetet követően az ismeretlen férfi egy zöld színű, feltételezhetően Peugeot típusú személygépjárművel hagyta el a helyszínt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.