Megfulladt a fogorvostan-hallgató

Külföldi diákot gyilkolt a szén-monoxid Debrecenben

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy 29 éves kanadai-iráni diák Debrecenben; a Debreceni Egyetem (DE) ötödéves fogorvostan-hallgatója november 27-én halt meg debreceni albérletében.

2011.12.06 20:46MTI

A Facebook közösségi portálon az egyetem külföldi hallgatói csoportot szerveztek, amely közös megemlékezést szervezett a DE Élettudományi Központjához.

A hallgatók a Facebook csoporton keresztül egyben gyűjtést is szerveznek, hogy hozzájáruljanak a fiatal férfi holttestének hazaszállítási költségeihez. A kanadai The Gazette című lap online kiadásában december 3-i keltezésű gyászjelentés számol be a debreceni egyetemista haláláról.

Az esettel kapcsolatban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője egyelőre nem nyilatkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.