Elektrotmizált a tűz

Füstölni kezdett a templomtorony a mise alatt

Elektromos tűz miatt kellett kiüríteni mise alatt egy templomot a Komárom-Esztergom megyei Szákszenden.

2011.12.04 14:32MTI

Az LMP-s politikus hozzátette: az európai mintára felállítandó Választókerületi Bizottság tagja a Központi Statisztikai Hivatal és az Országos Választási Bizottság mindenkori elnöke, valamint a Magyar Tudományos Akadémia elnöke által delegált három szakértő lenne.

Karácsony Gergely megfogalmazása szerint a kormánypártok által benyújtott jelenlegi terv azt mutatja, hogy "miként fogja a Fidesz elcsalni a következő választást".

Az ellenzéki politikus példaként a budapesti választókerületek határainak megváltozatását említette.

Karácsony Gergely megállapítása szerint a választókerületi határok - a kormányzat jelenlegi terveinek megfelelő - átrajzolásával egy Fidesz-mandátum megszerzéséhez kevesebb szavazatra lenne szüksége, mint egy nem fideszes mandátumhoz.

Az LMP képviselője hozzátette: a javaslat ellentmond a törvény azon részének, amely az egyéni választókerületek meghatározásakor összefüggő területet és a választásra jogosultak megközelítőleg azonos számát írja elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.