20 rúd a ruha alatt

Nagy baki: ismét lebukott a notórius szalámitolvaj

Az egyik hypermarketből szalámit akart eltulajdonítani - nem is keveset.

2011.12.01 14:15ma.hu

Elcsípte a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi azt a miskolci férfit, aki az egyik helyi hypermarketből akart szalámit lopni: a 42 éves férfi nem kevesebb, mint 20 rúd kolbászt rejtett el a táskájában és a ruházatában. Az áruházból kilépő szalámi tolvajt a biztonsági őr tartóztatta fel - egy korábbról rablás során ismerték meg egymást.

A helyszínre érkező rendőrök a férfinél megtalálták a mintegy 30.000 forint értékű hentesárut, amiért az elkövető nem szándékozott kifizetni.

A történet érdekessége, hogy a 42 éves férfi alig két hónappal ezelőtt ugyanebből a nagyáruházból szándékozott 16 rúd szalámit hasonló módon eltulajdonítani - írja közleményében a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

A bíróság annál az esetnél 10 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte az elkövetőt, mely nem jogerős, így a büntetés letöltését a tolvaj még ezidáig nem kezdte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.