Késsel fenyegette a kútkezelőt az egyik tettes

Elkapták a győri benzinkútrablókat

Kedd hajnalban, két óra előtt értesítette a Győri Rendőrkapitányság ügyeletét az a benzinkútkezelő, akit egy ismeretlen férfi egy 20 cm pengehosszúságú késsel megfenyegetve a bevétel átadását követelte tőle.

2011.11.29 09:05ma.hu


A vizsgálat eddigi adati szerint a két férfi hajnalban ment a győri Ipar utcai benzinkúthoz. Egyikük a shopban tartózkodó kútkezelőt konyhakéssel megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette, majd a mintegy háromszázezer forinttal gyalogosan elmenekült.

A kapitányság járőrei röviddel a bűncselekmény után elfogták azt a 24 éves mezőkovácsházi illetőségű férfit, aki a rablást elismerte. A rendőrök a férfi menekülése közben eldobált ruháit és a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést is megtalálták. A rabolt pénz a férfi nadrágzsebéből került elő.

33 éves társa szintén rendőrkézre került. A szlovák állampolgárságú férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, testi sértés miatt folyt már eljárás ellene.

Velük szemben felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.