Személyautó és HÉV ütközött

Ütközött, majd beszorította az autót a HÉV

A baleset - amelynek körülményei egyelőre tisztázatlanok - Gödöllő belvárosában történt.

2011.11.20 11:45MTI

Egy ember súlyosan, kettő könnyebben megsérült abban a személyautóban, amely egy HÉV szerelvénnyel ütközött Gödöllő belterületén vasárnap délelőtt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

Szabó János elmondta, hogy a baleset - amelynek körülményei egyelőre tisztázatlanok - az Erzsébet parki átjáróban történt. A személyautó az ütközést követően beszorult a szerelvény és a sínek melletti kerítés közé, ezért a gödöllői tűzoltók fővárosi kollégáiktól kértek darut a gépkocsi kiemeléséhez. A darut már útnak indították.

Az autóban hárman ültek - tette hozzá az igazgatóhelyettes-, egyikük súlyosan, a másik két személy könnyebben sérült. Az elsődleges információk szerint a HÉV-en senkinek nem esett baja.

A helyszínelés, illetve a műszaki mentés befejezéséig az átjárót lezárták, és a HÉV forgalom is szünetel - közölte Szabó János.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.