Megzavarták őket?

A biztonság kedvéért rálőttek az autóra

Lövöldözés egy budapesti bevásárlóközpont benzinkútjánál.

Vérre ment a játék - nézze meg a képeket >>> képgaléria

2011.11.20 10:30MTI

Lövöldözés volt este 8 óra körül Budapesten, az M5-ös autópálya melletti egyik bevásárlóközpont benzinkútjánál - közölte Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

Elmondása szerint az ottani biztonsági szolgálat munkatársai gyanúsnak ítéltek meg egy gépjárművet, és ellenőrizni szerették volna, de az megpróbált elmenekülni a helyszínről. Megpróbálták feltartóztatni a járművet, s ekkor a menekülő autóból több lövést adtak le a biztonsági szolgálat munkatársainak autójára. A menekülő gépkocsinak sikerült elhajtania, de időközben a biztonsági szolgálat munkatársai riasztották a rendőrséget.

A rendőrség jelenleg forró nyomon üldözi a gépjárművet, s tart még a helyszíni szemle, vizsgálják az eset körülményeit.

Személyi sérülésekről a rendőrségnek nincs tudomása - közölte a BRFK szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.