Telefonos csalók Sárospatakon

"Jó hírünk van: Ön nyert! Vagy mi nyertünk?"

Egy rendőrségi bejelentés szerint Sárospatakon az egyik bank nevében telefonálgatnak ismeretlenek, akik közölték, hogy jó hírük van: mivel az említett bank 15 éves, így másfél millió forint értékű utazást nyertek.

2011.11.11 13:15ma.hu

A nyeremény érvényesítéséhez viszont több adatra van szükségük a kiválasztott személyektől. Ez esetben is megpróbálták megtudni a felhívott személytől a bankszámla számát, illetve bankkártya számát, amiket ha megadott volna, akkor az ő személyes adataival, folyószámlájával komolyan vissza tudtak volna élni.

Jelen esetben azonban a bejelentő nem adott meg semmilyen adatot, így gyorsan meg is szakították vele a kapcsolatot, a telefonhívást. Ekkor viszont azonnal értesítette a rendőrséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.