Őrizetbe vették őket, de mindent tagadnak

Éveken át élősködött a három férfi a rászorultakon

A rendőrség három kabai férfit vett őrizetbe zsarolás, uzsora-bűncselekmény és kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt.

2011.11.05 14:08ma.hu

A kabai képviselő-testület tett feljelentést a három férfi ellen, akik évek óta kabai lakosok rászorult helyzetét kihasználva erőszakkal, fenyegetéssel jogtalanul megszerezték lakásaikat, ellenszolgáltatás nélkül dolgoztatták őket, részükre kamatos kamat ellenében pénzt adtak kölcsön, valamint bűncselekmények elkövetésére kényszerítették őket.

Az ügyben több sértett részletes vallomást tett.

Mindhárom személy tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A gyanúsítottaknál megtartott házkutatások során a bűncselekmény tárgyi bizonyítási eszközét képező iratok, feljegyzések, kimutatások kerültek lefoglalásra.
 
A mai napon a három férfit a Debreceni Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.