Felborult az autó

Betonoszlopnak csapódott a Trabant: kizuhant a sofőr

Egy férfi az általa vezetett, Trabant típusú személygépkocsival Nova felől Bak irányába haladt, amikor - vélhetően a sebessége helytelen megválasztása miatt - elveszítette uralmát járműve felett.

2011.11.04 16:27ma.hu

Emiatt letért a jobb oldali útpadkára, majd egy beton villanyoszlopnak ütközött és felborult. A gépkocsivezető a járműből kiesett és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Mivel a járművezetőnél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért a rendőrök intézkedtek a vérminta vételére. A járművet a rendőrség lefoglalta, a helyszíni szemle, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.