Kis plusz a rizs mellé

Az alvázba kapaszkodva szökött volna az országba a marokkói

Megröntgenezték a magyar rendszámú teherautót - kiderült, mit szállít a rizs mellett.

2011.11.04 10:15ma.hu

A Tompai Határkirendeltség forgalmában jelentkezett belépésre tegnap egy magyar állampolgárságú férfi az általa vezetett szintén magyar honosságú tehergépjárművel - írja közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - Az okmányok szerint a sofőr rizst szállított Görögországból Debrecenbe.


A pénzügyőrök végül a jármű röntgenvizsgálata mellett döntöttek. Ekkor derült ki: a pótkocsi alvázára felrögzített pótkerék felett egy ember utazik.

A marokkói állampolgárságú férfi ellen tiltott határátlépés szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja, magyar sofőr ellen a rendőrség embercsempészet elkövetése miatt indult eljárás.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.