Halál Dunakilitinél

Idős férfi holttestére bukkantak a Dunában

Egy idős helyi férfi holttestét emelték ki hétfő délelőtt Dunakilitinél az egyik Duna-ágból - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

2011.10.31 16:45MTI

Egy járókelő figyelt fel a 67 éves férfi vízben fekvő holttestére. Szemtanúk elmondása szerint a későbbi áldozat éjjel ittasan indult haza a helyi kocsmából, valószínűleg a folyóba csúszott, így lelte halálát - mondta el Kálmán Gabriella.

Tájékoztatása szerint a helyszíni szemle mind az idegenkezűséget, mind az öngyilkosságot kizárta, így az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.