Halálos baleset a 31-es főúton, Jászberénynél

Lovas kocsiba csapódott az autó: a hajtó a helyszínen meghalt

Egy ember meghalt abban a balesetben, mely hétfő délután történt a 31-es főúton, Jászberény közelében.

2011.10.24 18:39MTI

Szabó Zita tájékoztatása szerint a főút 74. és 75. kilométerszelvénye között egy személygépkocsi hátulról lovas kocsinak ütközött. A baleset következtében a lovas kocsit irányító 75 éves jászberényi férfi leesett a bakról és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.
   
Az érintett útszakaszon a jelenleg is tartó helyszínelés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, váltakozó irányból, rendőri terelés mellett haladhatnak az arra közlekedők - tette hozzá a sajtószóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.