Lengyel kamionból két román férfi

Hatszáz liter üzemanyagot "csapoltak le" az M7-esenél

"Megcsapolt" egy lengyel rendszámú kamiont az M7-es autópálya egyik Fejér megyei pihenőjében két román férfi kedd hajnalban.

2011.10.19 16:47MTI

A gyanúsítottakat őrizetbe vették - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint egy magyar kamionsofőr és a pihenő melletti benzinkút alkalmazottja figyelt fel arra, hogy a parkolóban álló lengyel rendszámú kamion tartályából csövön keresztül fejtik át az üzemanyagot egy másik teherautóba.

A szemtanúk feljegyezték a parkolóból időközben távozó kamion rendszámát, felébresztették a megkárosított járműben alvó sofőrt és értesítették a rendőrséget.

A lopott gázolajjal menekülő teherautót a balatonvilágosi autópálya-alosztályhoz tartozó területen állították meg. Mint kiderült, a két román férfi hatszáz liter - 200 ezer forintot érő - üzemanyagot lopott el a lengyel sofőr járművéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.