Hivatalos személyek ellen, csoportosan támadtak

Előzetesben az érdi rendőrverők

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken azt a négy férfit, akik brutálisan összevertek két rendőrt, szerda este, Érden.

2011.10.14 16:41havariaPress

Előzetes letartóztatásba helyezte pénteken a bíróság azt a négy férfit, akik brutálisan megvertek két rendőrt, szerda este Érden. A két rendőr igazoltatni akarta a négy férfit, akik egy személyautóval utaztak, mire azok szidalmazni kezdték a járőröket, majd rájuk támadtak.

A négy férfi a földre került rendőröket ütötte-rúgta. A két járőr súlyos sérüléseket szenvedett. Végül a riasztott erősítés segítségével tudták elfogni az agresszív támadókat, akiket őrizetbe vettek, és csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak ellenük eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.