Elütötte a Trabant

Életveszélyes állapotban az elgázolt kislány

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a kislányt, aki csütörtök délután, kerékpárral akart átkelni az úttesten, a kijelölt gyalogos-átkelőhelynél, Hódmezővásárhelyen, de egy érkező autó elgázolta.

2011.10.14 10:58ma.hu

A kijelölt gyalogos-átkelőhelynél akart átkerekezni az úttesten egy 12 éves kislány, csütörtök délután, Hódmezővásárhelyen, de nem nézett körül és nem adott elsőbbséget egy érkező Trabantnak - értesült a HavariaPress.

A személyautó 81 éves sofőrje fékezett és félrerántotta a kormányt, de az ütközést így sem tudta elkerülni. A kislányt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.