Gyermekzaklatás egy férfi Kállósemjénben

Önkielégítést végzett az iskolaudvaron a részeg szatír

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn egy kállósemjéni férfit, aki gyermekeket zaklatott a település általános iskolájának udvarán.

2011.10.10 16:13MTI

A 38 éves helyi lakost a rendőrök pénteken vették őrizetbe, miután az iskola udvarán tetten érték, amint szexuális indíttatásból zaklatta a gyerekeket - mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.    

A főhadnagy tájékoztatása szerint a férfi ittas állapotban a nemi szervét mutogatta a diákoknak, és önkielégítést végzett.    

A szóvivő hozzátette: az őrizetbe vétel után a bíróság hétfőn 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, aki korábban is követett már el zaklatást, amiért felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, és lopásért is folyik büntetőeljárás ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.