Az állat az autó elé ugrott

Vaddisznó okozott halálos balesetet az 1-es úton

Vaddisznó ugrott ki egy autó elé kedden reggel az 1-es úton Ács és Gönyű között. A sofőr elütötte az állatot, majd áttért a másik sávba, és frontálisan ütközött egy szembejövő autóval, aminek a vezetője a helyszínen elhunyt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2008.04.15 12:01MTI

Mindkét autós használta a biztonsági övet, de szabályosan közlekedő gépkocsi 25 éves vezetőjének életét ez sem tudta megmenteni - mondta el Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az érintett útszakaszon óránként 100 kilométer a megengedett maximális sebesség, annak ellenére, hogy vadveszélyes részről van szó, melyre táblák is figyelmeztetik az autósokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.