Milliós értékű kárt okoztak a tolvajok

Köztéri rácsokat és saválló tartályokat loptak Szolnok megyében

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte: több millió forint kárt okoztak azok a tolvajok, akik köztéri fák védelmét szolgáló fémrácsokat, illetve saválló tartályokat loptak el Jász-Nagykun-Szolnok megye két településéről.

2011.09.28 19:50MTI

Szabó Zita elmondta, hogy Martfűn a Szent István tér fáit körülvevő öntöttvas rácsokból loptak el több mint egy tucatot. Az ismeretlen elkövetők által okozott kár értéke az elsődleges becslések szerint meghaladja a kétmillió forintot.
   
Szintén több millió forintra rúg a vesztesége annak a vállalkozásnak, melynek jászladányi üzeméből saválló tartályokat loptak el ismeretlen tettesek – tette hozzá az őrnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.