Nem tudták megmenteni

Életét vesztette a felborult kamion sofőrje

A helyszínen életét vesztette az a sofőr, aki kamionjával átszakítva a szalagkorlátot az árokba borult, péntek reggel, az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény közelében.

2011.09.16 09:53ma.hu/ fotó: MTI

Egyelőre tisztázatlan körülmények között szakította át a szalagkorlátot és borult árokba egy kamion, péntek reggel 6 óra körül, az M35-ös autópályán, az M3-as felé vezető oldal 17-es kilométerénél, Hajdúböszörmény közelében - értesült a HavariaPress.

A balesetben a kamion a tetejére borult, a sofőr a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgája a baleset körülményeit, a helyszínelés idejére a bal pályát lezárták.

Rendőrök helyszínelnek az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény közelében, ahol egy kamion a tetejére borult.(fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.