Különös kegyetlenséggel végeztek a házaspárral

Brutális vérengzés: késsel és baltával gyilkoltak a rablók

Több emberen, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folytat eljárást a rendőrség az ellen két ember ellen, akik tavaly októberben késsel és baltával végeztek egy pilisi házaspárral, majd két társukkal együtt készpénzt és több mint egy kilogramm aranyat vittek el a házból.

2011.09.15 13:43havariapress.hu

Tavaly október 8-án éjjel két férfi behatolt egy pilisi házba, ahol késsel és baltával megölte az ott élő 53 éves férfit és 56 éves nőt, majd a lakásból készpénzt, több mint egy kilogramm aranyat és mobiltelefonokat vittek el.

A társaság két másik tagja egy férfi és egy nő, akinek az áldozat az apósa és annak felesége volt, és ismerte a ház biztonsági berendezéseit, illetve az értékek helyét, a kocsiban várakozott a ház előtt. A házaspár holttestét másnap fedezte föl a rendőrség és nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást.

Az eljárás eredményeképpen 2010 novemberben, majd 2011 januárjában, végül februárban elfogták a banda mind a négy tagját. Az elfogásban segített, hogy az elkövetők használták a mobiltelefonokat.

A rendőrség a két gyilkossal szemben több emberen, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, a harmadik férfivel és a nővel szemben pedig csoportosan elkövetett rablás miatt folytat eljárást. Az eltulajdonított aranyat eddig még nem találták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.