Elaludt a kamion vezetője

Súlyos baleset az M0-áson: román buszra hajtott rá a kamion

Tizennégyen sérültek meg abban a balesetben, amely pénteken késő este, 11 óra után történt az M0-ás körgyűrű 50-es kilométerszelvényénél, a péceli lehajtó közelében.

2011.09.10 07:54MTI

Az elsődleges adatok szerint elaludt a sofőrje annak a kamionnak, amely összeütközött egy román kisbusszal az M0-ás körgyűrű péceli lehajtója közelében pénteken késő este. A balesetnek a végleges adatok szerint 2 súlyos és 12 könnyű sérültje van - közölte a rendőrség szombaton reggel.

A kamion hátulról nekiment az előtte haladó járműnek, amely az ütközés következtében árokba borult.

Fotó: MTI

A román kisbuszban 19-en utaztak, közülük 14-en sérültek meg. A korábbi hírek még egy súlyos sérültről szóltak.

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese hajnalban még azt mondta: 9 mentőegységgel érkeztek a helyszínre, s 3 fővárosi kórházba szállították a sérülteket.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának beszámolója szerint a kamion a kisbusz utánfutójának ütközött.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.