Féltette a biztonságát

Árammal védte a házát a romagyilkosságok idején - felfüggesztettet kapott

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság azt a nyírmihálydi férfit, aki a 2009-es romagyilkosságok idején, támadástól tartva, árammal védte házát és családja biztonságát.

2011.09.07 11:55MTI

A 47 éves Bódi Gusztávot több emberen elkövetett emberölés kísérletében és lopás vétségében mondta ki bűnösnek a megyei bíróság, amely halmazati büntetésül két év börtönre ítélte, a büntetés végrehajtását pedig négy év próbaidőre felfüggesztette. A vádlottra 100 ezer forintos pénzmellékbüntetést, illetve 51 ezer forint értékben vagyonelkobzást is kiszabtak.

A büntetett előéletű férfi a villanyóra használata nélkül vezette be házába az áramot, azt két drót kifeszítésével levezette kertjének végébe, és feszültség alá helyezte a rendszert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.