"Lelőném az összes buzit"

Kivégzés Romonyán: hidegvérrel gyilkolt a homofób mészáros

Előre kitervelte a kivégzést: ekképp gyilkolta meg a két ügyvédet a B. Sándor (44) a Pécsi Sörfőzde Zrt. logisztikai igazgatója szerdán éjjel a Pécs melletti Romonya egyik családi házában.

2011.09.02 10:05ma.hu
fotó: www.pecsinapilap.hu

Semmiféle megbánást nem mutat B. Sándor (44), aki engedéllyel tartott önvédelmi, sportlövészetre használt pisztolyával mészárolta le Sz. Ivettet (37) és új barátját, V. Ferencet. A háttérben valószínűleg szerelemféltés áll: értesülések szerint a gyilkossal két héttel ezelőtt szakított a nő. A férfi azóta többször is megfenyegette, hogy megöli.

B. Sándor egy maroklőfegyverrel, egy amerikai harci késsel és 150 lőszerrel indult a nő házához, ahol átmászott a kerítésen, betörte a bejárati ajtó üvegét és a kulcsot elfordítva bejutott a lakásba, ahol rövid szóváltás után vérengzésbe kezdett - írja a a Pécsi Napilap - A férfi saját maga hívta a rendőrség ügyeletét, amelynek 40 percébe telt, hogy lebeszélje öngyilkossági szándékáról, így megadta magát a kommandósoknak.

Az ügyvédnő sajtóinformációk szerint 2004-ben költözött a faluba. A szomszédok elmondása szerint nemigen ismerték, visszahúzódó életet élt, nem barátkozott senkivel. A gyilkos másfél éve ismerkedett meg a nővel: B. Sándor a Pécsi Sörfőzde logisztikai igazgatója volt, több konferencia előadója, elismert szakember.

Kollégái szerint kiegyensúlyozott életet élt, ezért megdöbbentek az eset előtt. A férfit csütörtökön bilincsben vitték a munkahelyére, ahonnan minden iratát és számítógépét is elvitték a nyomozók - írja a lap.

B. Sándor vonzódott a fegyverekhez és a katonai világhoz, barátai szerint azonban engesztelhetetlen gyűlöletet érzett a homoszexuálisokkal szemben. – Nemrég egy baráti beszélgetésen több ember hallotta, amint kifejtette, hogy ő annyira utálja a homokosokat, legszívesebben az összes buzit lelőné – mondta a Pécsi Napilapnak egy neve elhallgatását kérő kollegája.

A férfi megbánást nem tanúsított, információk szerint leginkább az zavarja, hogy a rendőrök miért vették el engedéllyel tartott fegyvereit.  Minimum 20 év fegyházra számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.