A nádasba menekült

Nem úszta meg szárazon: holtágba ugrott a rendőrök elől egy cibakházi autós

A Tisza-holtágban próbált menedéket keresni az őt üldöző rendőrök elől egy férfi Cibakháza külterületén.

2011.08.29 13:36MTI

Az 51 éves helybeli férfi a hétvégén egy rendszám nélküli Ladával közlekedett Cibakháza közelében, amikor a rendőrök megállították. Az igazoltatás során kiderült, hogy az autós októberig el van tiltva a vezetéstől, éppen engedély nélküli vezetés miatt – ismertette az esetet Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
   
Miután a férfi szembesült tettének lehetséges következményeivel, elfutott, majd a közeli Holt-Tiszába ugrott. A vízben úszott egy darabig, végül a part menti nádasban keresett búvóhelyet. Az őt üldöző járőrök azonban hamarosan megtalálták, elfogták és szabálysértési őrizetbe vették – közölte a szóvivő.
   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.