Három éves gyereket gázolt el az autós

Lincselés követte a gázolást Nyírkátán

Több tagját is előállították a rendőrök annak a családnak, akik rátámadtak egy autósra, miután az elgázolt egy kisgyermeket Nyírkátán.

2008.04.09 12:19HavariaPress, Fotó: HavariaPress

Egy három éves kisfiút gázolt el egy autó kedden koradélután, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírkátán. A kisfiú az eddigi adatok szerint féktávolságon belül rohant a Petőfi Sándor utca úttestjére, s egy arra hajtó autós elgázolta kocsijával. A baleset következtében a gyermek súlyosan megsérült. Az elgázolt kisfiú családja, mintegy harminc cigány ember dühében az autó sofőrjére, valamint utasára támadt.

Beverték a kocsi szélvédőjét és oldalsó ablakát, a sofőrt pedig össze-vissza verték. A végletekig elfajulni látszó helyzetet a közben odaérkező mentők határozott fellépése mentette meg. A gyermeket és a sofőrt is kórházba szállították, mindkettejüket súlyos sérülésekkel. Az időközben értesített rendőrök több személyt állítottak elő a feldühödött család tagjai közül, velük szemben csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság ugyanakkor vizsgálja a baleset körülményeit is, egyelőre nem tisztázott a felelősség kérdése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.