Nem rabolták el Kármán Irént?

A nyomozás lezárult: Kármán Irénnel nem az történt, amit ő állított

Karácsony előtt lezárta a nyomozást Kármán Irén ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda, amely azt állapította meg, hogy az újságírónőt nem rabolták el a nyílt utcán otthona közeléből június 22-én este tíz óra után, ahogy azt ő állította, bár az igaz, hogy egy-két nappal korábban erős ütésektől vagy rúgásoktól életveszélyes hasi sérüléseket szenvedett.

2007.12.27 08:00Népszabadság

Az állítása szerint június 22-én pesterzsébeti lakása közelében, a nyílt utcán bántalmazott, majd onnan elrabolt, és összekötözött kézzel-lábbal a Duna-parton kidobott Kármán Irén újságírónő ügyében annak idején életveszélyes sérülést okozó bántalmazás miatt indult eljárás - emlékeztet a Népszabadság, majd hozzáteszi: információik szerint az eljárást azzal zárta le a rendőrség, hogy a nyomozás adatai alapján a tettes kilétét nem sikerült megállapítani, s eredmény az eljárás folytatásától sem remélhető.

Ezzel szemben az újságírónő miatt elrendelt eljárást bűncselekmény hiányában szüntették meg, azaz a rendőrség fenntartotta a július 4-i sajtótájékoztatóján elhangzottakat: megtámadása, bántalmazása és elrablása ott, akkor és úgy nem történhetett meg, ahogy azt Kármán Irén a rendőrségi vallomásában állította.

A lap úgy tudja, a rendőrség még karácsony előtt postázta a nyomozást megszüntető határozatát Kármán Irénnek, aki panasszal élhet az abban foglaltak ellen az ügyészségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.