Se sebesség-korlátozás, se követési távolság

Motorról repült, menőhelikopterre érkezett

Két motorbalesetben ketten súlyosan megsérültek Somogyban vasárnap délután; a járművek vezetőit mentőhelikopter szállította kórházba - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

2011.07.31 19:41MTI

Karsay Kornél tájékoztatása szerint az egyik baleset a 6-os úton, Darány közelében történt. A 38 éves tabi férfi túl gyorsan haladt motorkerékpárjával, egy kanyarban kisodródott és az árokba borult.

A Kéthelyen történt másik baleset során két egymás mögött haladó motoros ütközött össze. A sajtóreferens elmondta: a hátsó jármű vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot és belerohant az előtte hirtelen fékező motorba. A motor megsérült vezetőjének kilétéről a sajtóreferens nem rendelkezett információval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.