Zárjegy nélküli cigarettát és alkoholt kerestek

Kommandósok tartottak házkutatást a liberális polgármester házában

Házkutatást tartottak a hétvégén Papp János, Rákócziújfalu március 30-án megválasztott polgármesterének lakásán; a vám- és pénzügyőrség kommandósai zárjegy nélküli cigarettát és alkoholt kerestek, de nem találtak semmit - írta keddi számában az Új Néplap.

2008.04.08 10:17MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei napilapnak Papp János elmondta: az ügy szerinte politikai hátterű, de ígéretet kapott rá, ha a feljelentés nem névtelenül érkezett, felvilágosítást kap a bejelentő személyéről. A megkérdezettek szerint a faluban az elöljárónak jó néhány haragosa van, így a település változatlanul darázsfészek maradhat, akárcsak az előző polgármester ideje alatt. 

Papp János hétfőn letette a hivatali esküt, így már ténylegesen ő Rákócziújfalu első embere - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.