Balesetet okoztak az autójával

Elkábítottak, majd kiraboltak egy férfit Baján

Ismeretlen tartalmú itallal elkábítottak egy 32 éves férfit Baján, majd kirabolták, autóját elvitték, és balesetet okoztak vele - közölte a rendőrség hétfőn.

2011.07.04 09:08MTI

A három elkövető a sértett mobiltelefonját és bankkártyáját elvette a vendégként ott tartózkodó sértettől szombaton, majd az egyik férfi az elkábított autóját is elvitte, mellyel vasárnap hajnalban balesetet okozott - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette: A bajai nyomozók elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény gyanúsítottjait, egy 48 és egy 24 éves nőt, valamint 19 éves férfi társukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.