Kétszáz köbméternyi hulladék kapott lángra

Kigyulladt egy győri szeméttelep

Tűz ütött ki vasárnap este a győri kommunális szolgáltató szeméttelepén; mintegy kétszáz köbméternyi égett az ott felhalmozott tárgyakból, hulladékból.

2011.06.27 14:50MTI

A Győr-Szol Zrt. azt közölte: a lángra kapott anyagok fele hasznosításra váró gumi, a többi előkezelt kommunális hulladék volt.

A lángokat a tűzoltók megfékezték, személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a cég több konténere megsérült. A becsült anyagi kár mintegy négymillió forint.
   
A társaság tájékoztatása szerint hulladékkezelés-technológiai hiányosságra utaló jelet eddig nem mutatott ki a tűzoltóság vizsgálata, ugyanakkor nem zárható ki az idegenkezűség. Ezért - a további hasonló balesetek elkerülése érdekében - a Győr-Szol Zrt.

kezdeményezte a be- és kiléptetési rendszer szigorítását, valamint a járőrszolgálat megerősítését a területen. Az ügyben a szolgáltató ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.