Ne merészelj klikkelni!

A kínai katonáknak tilos a net

A kínai katonák nem látogathatják az internetes közösségi oldalakat, mert óhatatlanul katonai titkokat adhatnak ki, amelyek így eljuthatnak "az ellenséghez" - írta szerdai számában a kínai néphadsereg lapja.

2011.06.01 08:08MTI

A hadsereg figyelmezette 2,3 millió katonáját, hogy a tiltást szigorúan veszik nem csak a titoktartás érdekében, hanem "a tisztaság és a szolidaritás megőrzése" érdekében is.

Ha egy katona internetezik, akkor kinyomozható tartózkodási helye - ennek révén laktanyájának helye -, időbeosztása és egyéb rá vonatkozó adat - írta a Csiefangcsün Pao (Jiefangjun Pao) című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.