Negyedik generációs technológia

A HTC három új okostelefonnal szilárdítja meg pozícióját

A HTC EVO ShiftTM 4G, a HTC ThunderBoltTM és a HTC InspireTM 4G megmutatja a negyedik generációs technológia igazi erejét és teljesítményét.

2011.01.07 11:07ma.hu

A HTC Corporation, az okostelefonjairól világszerte közismert gyártó a Consumer Electronics Show (CES) kiállításon bemutatta új 4G-s okostelefonjait három egyesült államokbeli szolgáltatóval karöltve. A HTC vezette be a világ első 4G-s okostelefonját 2008-ban és a világ első 4G-s Android™ okostelefonját 2010-ben.

Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója elmondta:

„Akár nagy kijelzős multimédiás, a közösségi médiára koncentráló, érintőképernyős vagy QWERTY billentyűzettel ellátott 4G-s készüléket keresnek az ügyfelek, a HTC mindenki számára megfelelő megoldást kínál.”

A HTC elhozza az igazi 4G teljesítményt a felhasználóknak

A hét elején a Sprint és a HTC bemutatta az új, szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel ellátott HTC EVO Shift 4G készüléket, amely a mobilszolgáltató első 4G-s telefonja.

A HTC EVO 4G bombasikernek bizonyult, bevezetve a világot a 4G technológia lehetőségeibe.


A HTC ThunderBolt a HTC Sense élményre épülő Skype csatlakozási lehetőséggel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lényegében bárhonnan kommunikálni tudjanak a többi Skype felhasználóval, akár két mobiltelefon, akár mobiltelefon és személyi számítógép viszonylatában.

Ez az a lehetőség, amely miatt a HTC ThunderBolt a tökéletes készülék a hanggal és képpel egyidejűleg történő kapcsolatteremtéshez, lehetővé téve több mint 100 millió aktív Skype felhasználó számára, hogy készüléktől és hálózattól függetlenül is egymásra találjanak.

A 4,3 hüvelykes kijelzővel, első és hátsó kamerával, integrált DLNA támogatással, a következő generációs 1GHz-es Snapdragon processzorral és a HTC Sense legfrissebb verziójával felszerelt HTC ThunderBolt egy modern multimédiás készülék. Mindezek mellett a HTC az AT&T-vel együttműködve piacra dobja a HTC Inspire 4G-t, amely az első olyan készülék az Egyesült Államokban, amivel elérhető a htcsense.com. Ez többek között lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy térkép segítségével találják meg elveszett telefonjukat, egy parancs elküldésével „késztessék” hangjelzésre a készüléket – még ha az néma üzemmódban is van – és ha szükséges, egyetlen paranccsal távolról is törölni tudják a telefonon tárolt adatokat.

A 4G HSPA+ kapcsolódás mellett a HTC Inspire 4G lenyűgöző képességekkel rendelkezik, beleértve egy 8 megapixeles kamerát, Dolby és SRS Surround hangzást, az aktív zajszűrést és a ragyogó, egyetlen alumínium tömbből formált készülékházat is.

További információ a HTC-vel és az új készülékekkel kapcsolatosan a http://www.htc.com weboldalon található. Az európai elérhetőségről egyelőre nincs pontos információ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.